Kalas-söndag

Vi har haft en jättetrevlig kalassöndag och Nomi var sååå nöjd efter fika, massa fina presenter och sång. Vi gjorde det enkelt för oss och bakade en kolatårta – bananoffee paj, men bytte ut bananerna då mot hallon och blåbär. En lättbakad efterrätt som går att förbereda bra dagen innan, så långt som botten och kolasåsen iallafall.Grädden blir bäst om den precis är nyvispad , och sedan på med den hackade daimen och bären.

Gott och sött som bara den 🙂

3

2 responses to “Kalas-söndag

  1. pernilla skriver:

    Kan du snälla visa recepten, tack. Ser väldigt gott ut.

  2. Ser väldigt gott ut:) vad fint det blev i gästrummet:)
    Trevlig måndag
    Kramar från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *