Färdigmålat

 

Färdigmålade väggar här hemma ( äntligen ) men närmare fyra timmar tog det. Jag som den tidsoptimist jag är hade räknat med två 🙂 Men nu är det klart iallfall – och jag kommer ha träningsvärk i mina armar imorgon.

På tal om målning så färglade Nomi jättefina muggen till farmor häromdagen.
Väldigt fokuserad och noggran, liten pyssel-fia.

Till farmor från Nomi 🙂

 


Nu ska jag sätta mig med en kopp kaffe och kolla igenom alla nio tapetkataloger jag har hämtat hem. Vi ska ju tapetsera om gästrummet så snart vi bara har tid. Jag tänker mig en lite gammaldags tapet – ljus och inte med för mycket mönster i…..

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Cathrine
11 år sedan

Hej! Angående tapeter, kolla in ”Intrade small prints” eller ”Sanderson”, ljuvliga!

jennysmatblogg
11 år sedan

Tack för tipset ! 🙂

Nästa inlägg

Broccolisoppa – LCHF

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x