Månbordet

Matkoma här…* phuu* efter en rejäl trerättersmiddag med soppa, kycklingrätt och en ny sorts chokladig efterrätt ♥ ♥  Återkommer med bilder och recept…. Kan förvarna att efterrätten var med nutella och den var faaaarligt god ! 😀

Men nu tänkte jag att jag skulle svara på alla frågor om månbordet. Det kallas för månbord / halvmånebord och jag tror inte att de går att köpa nya. Så ni som undrat vart ni kan få tag på det – leta på blocket, auktioner eller på loppisar. Lycka till !  🙂  Sedan var det ju inte vitt från början- utan vi målade om det eftersom vi tycker det är finast..

Vitt zinkhus, pärlhyacint, ljuslykta på bricka, glaskupa med ”kakfat”

För att få ha dekorationsgodiset i fred så köper jag godis som ingen tycker är gott. Himlans bra va 🙂

Slötittar lite på postkodsmiljonären – jag och Thelma. Jonathan är och hämtar Melvin från discokalas, Nomi sover så gott och Jacob har tre kompisar som ska stanna tills imorgon.

En ganska vanlig fredagskväll hemma hos familjen Warsen 🙂

0

Nästa inlägg

Ska ni äta tacos ikväll ?