Godmorgon Sunshines

Godmorgon Sunshines!


Hoppas ni har sovit gott och vaknat på bästa humöret. Idag tänkte jag göra ett djupdyk i recepthögen och se vad vi ska bjuda på till helgen. På Lördag kommer finaste Ulrika hit med sin stora familj. Även de har fyra barn, så vi blir ju tolv personer (!!!) kommer bli huset fullt 🙂 och det ser vi fram emot. Middagen vill jag göra något som alla kan vara med och laga och gillar , och efterrätten något som alla tycker är gott…. Ja, jag återkommer med vad det kan tänkas bli.

På bilden den här  ”buren” som pyntas lite efter årstid. Just nu växter och en betongros.
 Enkelt , vitt och lantligt.

Just nu så är huset och inredning,möbler något som tar mycket av min fritid- kul att ni uppskattar dessa inlägg också. Och mer bilder från mitt hus, min vardag och mina middagar hittar ni på instagram : jennysmatblogg

Följ mej vetja! 🙂

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
11 år sedan

Du får hemskt gärna blogga och visa bilder på ditt hus etc här på bloggen oxå 🙂 Har Instagram; men jag tycker det är ”bekvämare” att sitta vid en dator 🙂

Av det jag sett av dina bilder hittills så har du rent ut sagt grymt fint hemma hos dig. Precis så som jag vill ha det 🙂

jennysmatblogg
Reply to  Anna
11 år sedan

Anna : Roligt att du gillar bilderna. Det kommer mer husbilder på bloggen 🙂

Lena
11 år sedan

Ser fram emot att läsa om vad du ska bjuda på i helgen eftersom vi också ska ha gäster på middag och jag ännu inte kommit på vad vi ska bjuda på. Vill passa på att tacka för en mysig blogg med mycket inspiration.

Nästa inlägg

Kycklingburgare med pommes

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x