Ikea ♥ ♥ ♥

Jag gillar Ikea- tycker de har så mycket fin inredning, och så kostar det ju inte skjortan heller. Iochför sig så köpte vi inte så himla mycket sist- men lite hittade vi nog allt. Det är nästan lika roligt att bara gå och kolla på alla nyheter som de fått in, de byts ju ut hela tiden. Hittade lite nytt till badrummet och jag tycker ”rotting” i himla fint mot vitt och det känns ombonat.

Faktiskt även en bra förvaring till topz, bomull och smycken.

Förutom värmeljus och servetter som jag nästan handlar varje gång jag är där- så brykar jag också nästan alltid hitta fina frottehanddukar. Lite pippi Långstrumps-mönster över det hela- fina tyckte jag.

Återkommer snart med middagen vi åt igår – väldigt uppskattat här hemma, kanske främst av de små i familjen 🙂

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola i S-tuna
11 år sedan

Åh, mer tips på vardagsmat tack, tack – har kommit in i en idétorka igen – körde ett hopkok av blomkål, bacon, lite kvar av grillad kyckling och en ledsen paprika samt curry och creme fraiche igår – alla åt, men ingen succé direkt…. 😉

Mamma Sofi
11 år sedan

Snygga handdukar, måste nog ta mig en kik på Ikea.
Och lite förvaring till smycken etc behöver jag verkligen, tack för tipset!

Kram

Nästa inlägg

Lax i citronsås med kräftstjärtar

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x