Söndagsutflykt

Idag fick jag bestämma söndagsutflykten, så det bär alldeles snart av mot IKEA.
Tänkte göra ett litet besök i nya butiken i Älmhult, och vi behöver bunkra upp med olika servetter ljus, blockljus, och bakformar för snart vankas det födelsedag igen. Liten Nomi ska tydligen fylla fyra år snart. Så middag idag har jag ingen aning om – vet inte vad som står på Ikeas meny 😀

Brukar ni köpa på er något särskilt när ni är på IKEA ?

Dessa fina kommer inte från Ikea, men jag har inte hunnit visa dem tidigare.Fick dem av min storasyster Mona när jag fyllde år- de kommer bli så söta på trappen till våren.

 

Jag kikar förbi senare, får se om jag gör några fynd idag!

1

6 responses to “Söndagsutflykt

 1. Natalie Haglund skriver:

  På Ikea blir det nästan alltid värmeljus i olika format, handdukar och servetter ibland (men jag gillar Lagerhaus servetter mer).

  En och annan lampa har fått följa med hem åxå!. O tyg:)

  Ha så trevligt. Lunch blir det alltid på ikea. Min skrutta älskar Ikea!

  KAnske blir en tur på fredag:)

 2. sanna skriver:

  Värmeljus, servetter och toaborstar haha..

  1. jennysmatblogg skriver:

   Ja men toaborstar köper vi också alltid 🙂

 3. Caroline skriver:

  hej Jenny 🙂 Värmeljus e standard 🙂 o servetter i ” säsongens” färg . Kram

 4. Therese skriver:

  Köper faktiskt INTE värmeljus på Ikea längre. Tycker de är typ värdelösa eftersom de inte går att tända om. De funkar ju bra så länge de får brinna ut av sig självt, men om man blåser ut de och vill tända igen nästa dag slocknar de direkt. Men andra ljus däremot köper jag alltid, nån ny fin ljuslykta brukar också få följa med:)

  Ha så trevligt!

 5. Åsa Jonsson skriver:

  Har upplevt exakt samma sak som Therese med ikeas värmeljus. Letar nu runt på nätet efter vilka ljus som är bäst om man vill kunna tända dem igen en annan gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *