En bra lördag

En riktigt fin lördag har vi haft idag – med trevliga Erika och Chrille på besök – och så lilla Alicia såklart.  Lillan är bara 6 månader och Nomi tyckte det var hur spännande som helst med en liten bebis i huset. Vi hann med äta, fika skvallra och tiden bara rusar iväg när man har trevligt. Och sen blev det en liten promenix innan de for hemåt igen, lite frisk luft behövs efter kaffe och fika.

En liten stolt ( och lite nervös ) Nomi som fick ha Alicia i knät. 
Sött !

Här börjar snart matklockan att ringa, det är ju snart middagsdags igen.. och skaldjuren verkar ha tinat , tänkte göra soppa till middag ikväll. Räksoppa är nog någonting jag aldrig kommer att tröttna på ! Det viktigaste för att få en riktigt god soppa är att skala räkorna själv och använda skal/ rens till fond. Då blir soppan allra bäst.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Lördag och finbesök

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x