Öland- tur och retur

God torsdagskväll på er!

Nu är Thelma och jag hemma igen efter vår lilla tjejresa till Öland tur-och retur. Vi hälsade på min fina gravida syster, som väntar en liten bebis i Mars.  Och vi har haft det så jättebra, ätit god mat och tittat på Ice Age 4 för femte gången 😀  den är riktigt roligt. Sedan var det ju ännu roligare att vi insåg att jag numera pratar precis som Sid i filmen. Ni som följt mig på Istagram vet att jag har skaffat tandställning sedan tre – fyra veckor tillbaka – och jag har nu börjat vänja mig liiiiite vid den – MEN den är verkligen jättesvår att prata med. ( Det är en avtagbar så jag ju ta ur den ibland – men iallafall) Barnen tjöt av skratt så fort antingen Sid eller jag pratade 🙂

Här är den goda Kebabtallriken som vi åt till middag

Vitlökssåsen hade Nea gjort med :

creme frachie
salt
peppar
salladskrydda
pressad vitlök

Gör så här:
Bara blanda ihop samtliga ingredienser och ställ kallt ett par timmar innan servering.

Efterrätten blev en smarrig citroncheesecake med bär… Gott !

Och förutom att äta god mat så målade vi , spelade spel och pysslade en hel del. Två toppendagar på Öland hos syster och Thelmas kusin Nea

Ps. Ni ser den fina My little Pony bild som jag fyllt i jättenoga.   🙂

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Godaste ostmuffin

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x