Nu åker vi . . .

Godmorgon på er!

Vi ställde väckarklockan imorse för säkerhetsskull-  bara för att vi inte skulle ”försova” oss.  Denna julledigheten har vi fått in riktiga sjusovar-rutiner och stiger inte gärna upp innan nio på morgonen. För idag ska jag och Thelma åka till öland till min syster och Nea. Medan systers man och lilla Lova ska åka hit till växjö och hjälpa oss montera stenskivan i köket. Så nyfiken på hur det kommer bli…. Lovar att visa bilder så fort det är klart.

 Vi ätit lite frukost, urgoda nybakade ostmuffins-  men nu dags att packa in i bilen.
Tjingeling vänner.

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
elle2
11 år sedan

Halloj. Du såg så fint brun ut på tidigare inlägg 🙂 Kanske har du något bra tips på brun utan sol produkter som du använder! Jag skulle så gärna vilja vara lite brun på kroppen utan att behöva sola solarium. Tack för en jättetrevlig blogg. Tjingeling…

11 år sedan

Hoppas ni får en riktigt bra Ölandsvistelse!

jennysmatblogg
11 år sedan

Frostrosor : tack, detsamma 🙂

jennysmatblogg
11 år sedan

Elle: jag har fortfarande färg sedan vi var iväg i Thailand .
Har tyvärr inga bra brunutansol krämer att rekommendera. 🙂

Nästa inlägg

Pizzabuffe och spel

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x