Sötaste chokladkakorna

Hej på er!

Hur är det mitt i allt julstök? Känner ni att ni har kontroll på mat, julklappar och tycker ni att julstämningen infunnit sig? Här tycker jag att det mesta som ska förberedas är klart, och maten känns det rätt så lungt med eftersom vi har lite knytis med julmaten. Och så hoppas jag att snön stannar till julafton * håller tummarna* 😀  Iallafall så har jag och Nomi passat på att uträtta ärenden idag  , medan de stora var i skolan. Och ni som följer mig via Instagram ( jennysmatblogg) var med när vi sprang på de här urgulliga chokladkakorna innan lunch .

Tre olika förpackningar – med vitchoklad, mörkchoklad och mjölkchoklad.
Jag köpte alla tre 🙂

Tänkte att dessa kunde vara fina att ha med sig som en gå-bort-present. En liten sidenrosett runt- så har man ett litet fint paket.

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Vad mycket gott du bakar! Tänkte att jag skulle prova på din kola chokladkaka.. lät supergod!

Titta gärna in på min blogg..
http://www.vitaestilo.se

Önskar dig en riktigt God Jul!

camillab
11 år sedan

Hej!
Jag skulle så gärna vilja ha tips om något gott julbröd som man kan baka nu? Inget vörtbröd, utan något som passar med julskinkan! Tack för en otroligt inspirerande blogg, jag har testat massor av recept.

Kram Camilla

jennysmatblogg
11 år sedan

Camilla : jag har bakat ett jättegott bröd med olika slags nötter & utan russin. Återkommer med recept 🙂
Kram

Nästa inlägg

Ljusstakar i silver

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x