Tomtegubbar

Lite tomtegubbar följde också med mig hem från shoppingen i Ullared.  Jag hade hoppas på att hitta fler vita tygtomtar, men det var tyvärr lite utplockat bland tomtarna när jag kom bort på julavdelningen.Men en vit tomte hittade jag iallafall  , och så blev det en röd tomte till barnens rum ( de gillar att julpynta i deras egna rum ) Och förutom jultomtarna så blev det ett par juliga möss också.
Tyckte de var så gulliga.

Tygtomtarna

Jag har redan nu börjat plocka upp adventsljusstakarna och stjärnorna så allt är klart tills på söndag.
Men hur gör ni med julpyntet , tomtar, dukar och julgran – när plockar ni fram det ?

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kristin
11 år sedan

Älskar din stil.

Fia
11 år sedan

Naaaaw så himlans söta.
Din blogg är min absoluta favorit.

Annica
11 år sedan

Jag pyntade igår, fastän jag helst vill vänta till advent. Har börjat ta fram allt julpynt till advent så man hinner njuta utav det, för jag vill ha bort det vid nyår redan. Stakar och stjärnor får vara kvar lite längre. Granen får komma in helgen före, för den åker också ut snabbt sen.

Skulle jag göra som min mamma och ta fram allt kvällen före jul, skulle det inte kännas nån idé, då det bara får vara kvar en vecka då 😉

Pia
11 år sedan

Tomtarna är jättesöta!
Jag tar fram adventspynt såsom stjärnor och ljusstakar. En del vita änglar och annat vitt pynt. Ljus och blommor. Det till första advent. Det röda, tomtar och sånt kommer upp veckan före jul och granen kläs den 23.
Kram

Maja
11 år sedan

Jag plockar fram rubbet till första advent, det är så grått och trist ute och julen är ändå så kort så lika bra att njuta till fullo, sedan är det urskönt att plocka bort allt= två härliga känslor.

Jag älskar ju också vitt och tycker du har det jättefint men känner du inte att till jul så är det kul/annorlunda att tex köra med rött eftrsom ni har så himla vitt överallt annars och året om?
Blir liksom alltid bara vitt ;O))

Jag tycker om att ha det vitt och fräscht men tycker det är kul att göra avbrott med rött mot allt det vita vid jul och sedan känns det ännu finare när det röda försvinner och det blir vitt igen sas.
Blev bara lite nyfiken på hur du tänker eftersom du verkar köra vita tomtar och vitt även till jul?

Tack för en superbra blogg och älskar dina recept och din fina inredning!

11 år sedan

vad fina dem var!!

Victoria
11 år sedan

Haha mössen var jätte gulliga!

jennysmatblogg
11 år sedan

Maja : Ja jag håller med om att det är grått och trist ute nu 🙂

Liiiite röda detaljer blir det även iår – men jag försöker plocka bort det.
Jag tycker att vitt, silver och glas ger ett lugnare intryck och känns hemtrevligt att ha framme tills strax efter nyår. Sedan ger julgodiset en färgklick, och alla apelsiner och nötter och annat som hör julen till.
Till julhelgen planerar jag att jag kommer göra juldukningen med granris, fina ljuslyktor och massa blockljus.
Jag tycker att det är vackert när det är enkelt.

Kul att du gillar bloggen 🙂

Ida
11 år sedan

Åh va fint allt julpynt va man kanske borde ta sig en trip till gekås, vad kostade mössen och den vita tomten?? Är det billigare annars kanske man kan leta här hemma lika gärna 🙂

Nästa inlägg

Tunika till jul

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x