Tidig frukost

 

Startade denna tisdagen med en god och tidig frukost!
Jag lyckades med att få perfekt kokta ägg ( tack Daries och tobbe för den fantastiska äggklockan !! ) ochså blev det  knäckemacka med ost och skinka ( kunde inte välja så det fick bli både och ) och så lite skivade tomat och gurka.  Knäckebröd, kaffe och riktigt smör saknar jag alltid när jag är ute och reser-  så goda frukostar uppskattar jag det lite extra så här efter semestern.

Ja det blev verkligen en heldag på Ullared igår  –  men det var sååå mycket folk att allt tog mycket längre tid. Vi hittade iallafall allt ( och lite till ) som vi skulle och hade en riktigt trevlig dag – jag ska visa lite senare på bloggen när jag har plockat upp  🙂

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

jaaa! va spännande. visa visa! har velat åka t Ullared länge, men inte blivit av! är det mödan värt?

Nästa inlägg

Äntligen måndag

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x