Spegelbricka och nya ljuslyktor

Godmorgon allesammans.
Hoppas att ni sovit gott ! Idag är det söndagsmorgon och vi väntar finbesök från Öland – lillasyster och familj kommer hit, och med sig har de vår lilla Molly också. Det har varit så tomt här hemma utan det lilla yrvädret- men snart så är ordningen återställd igen.  Iallafall så vet jag att ni brukar gilla när jag tipsar om bra inredningsprylar som jag springer på – och nu kan jag rekommendera dessa urfina ljuslyktor på rusta! Så söta, och ger väldigt fint sken och även spegelbrickan de står på kommer därifrån, fin och prisvärd – endast 80 kronor för den.

Men nu måste jag sätta fart…. Jag ska tänka ut något gott att baka tills gästerna kommer. Och jag tänker choklad……. någonting. Ska kolla igenom recepthögen genast och leta efter något gott.

Tjingeling!

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Hade jag gissat hade jag aldrig trott att de var från Rusta, Jättefint! 🙂

Lotta
11 år sedan

Hej

11 år sedan

så kul att det finns sån på rusta, såg en liknande på interflora och den ser ju nästan likadan ut så fin.

Nästa inlägg

Lördagsgodis och postkodsmiljonären

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x