Middagsbilder

Tjingeling 😀

Jag har förberett ett tidsinställt inlägg – och fungerar det som det ska nu, så befinner vi oss i luften på väg hem till kalla sverige igen. Flyget beräknas vara i Köpenhamn runt åtta tiden  i kväll ( svensk tid )  En jättefin semester har det varit, och jag åker gärna snart tillbaka igen. Men borta bra och hemma bäst, det ska bli jättehärligt att komma hem nu och laga mat och baka precis som vanligt .

Och här kommer massa middagsbilder i oordning –  vi har ju ätit så mycket gott och jag har inte hunnit blogga om allt. Så här kommer lite matbilder i huller om buller  från våra två semesterveckor.

Fått kommentarer och mail om tips på restauranger i Ao NAng…. Men jag har tyvärr inte skrivit ner vad restaurangerna hette – vi åt ju på så många olika.
Men en restaurang vet jag hette Echo och lden åg i närheten av stranden , på shoppinggatan, man gick en trappa upp och åt ute på den stora terassen.
Där var det fint, och trevlig utsikt.  Rekommenderas varmt !


Här fastnade ju nästan hela familjen på bild 😀
Trevligt med god mat och utsikt över vattet.

Hej då  på er –

  vi hörs när vi är hemma igen !  😀

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Man blir lite hungrig 🙂

Britt
11 år sedan

Hej Jenny

Tack för en trevlig blogg! Oj,oj nu blir jag sååå sugen på Thailand efter att ha tittat på alla fina bilder…Vi har varit dit tre gånger så nu tänkte vi prova Malaysia och se hur det är? Hoppas att maten är lika god som i Thailand 🙂

Nästa inlägg

Sista semesterdagen

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x