Tillbaka efter båtutflykt

Här är klockan snart 17.30 , och vi kom precis hem från en dagsutflykt. Vi åkte en longtailbåt ut till ön Hong – som en bloggläsare tipsade mig om. Verkligen värt ett besök – vi har  snorklat timvis , kollat in fina stränder och badat i en lagun där det fanns hur  mycket sjöstjärnor som helst. Jag hinner inte sortera bilderna just nu – så jag tänkte visa fler när vi kommer tillbaka till hotellet senare.

Någon undrade vad vi har för väder här nu – och det är mycket sol, även om det blir molning då och då och regnar. Men det är så varmt och solen är stark – att man önskar inte att solsken hela tiden. Det är helt rätt tid att åka till Thailand i November  – speciellt när man åker som en barnfamilj.

Vi hörs snart 😀

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Åååh Hong var vi också till! Vi var till Krabi mars 2010. Ca 45 grader och varmare än på länge se thailändarna 😉 Lätt jobbigt för oss svenskar haha! Låter/ser ut som ni har det underbart!
Kan säga att vi iaf tyckte att Poda Island var överskattat ifall jag hinner ”varna” 🙂
Själv räknar vi ner till Mexicoresan som vi har bokad i januari 😀 😀
Ha det underbart!
Kram från en daglig läsare 🙂

11 år sedan

Härliga semesterbilder! Jag var i Ton Sai (tror jag det stavas och heter). En strand mellan Ao Nang och Raily. Mycket klättrare och väääääldigt primitivt. Mysigt! Besökte Chicken Island utanför som var väldigt fint! Vi var där precis efter tsunamin så det var väldigt lugnt och de höll på att bygga upp allt som förstörts. Fint vatten och underbara människor!

Nästa inlägg

En liten hälsning från thailand

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x