God natt

 Klockan är snart halv elva här och det är snart god natt. Tänkte bara kikar förbi bloggen nu medan internet fungerar på hotellet. Det är lite si och så där med det. Maten åt vi ikväll  på en strandrestaurang och både middagen och utsikten var fantastisk. Vi  äter även en massa gott i från alla matvagnar som står längst shoppinggatorna, mycket wookat, vårrullar, friterad kyckling och barnen är tokiga i de nygräddade pannkakorna med banan i .

Och förresten Railay Beach var ett guldkorn, bra snorklingvatten och en barnvänlig bra strand.  Vi åkte longtail- båt ut från Ao nang-stranden. Båtturen tog cirka 15- 20 minuter och havet var precis så där turkost blått som jag minns det från senaste gången vi var här.

Jacob

Väl framme byggde vi sandslott, badade, och  åt en enkel & god lunch på stranden.Vi snorklade även en hel del och plockade fina snäckor på havsbotten.

Nu ska vi läsa  vidare lite i Thailandsguiden och kryssa för nya utflyktsmål för semstern.
Och kanske någon av er  som har några bra tips på vad man kan hitta på i närheten av Ao Nang ?

10

8 responses to “God natt

 1. Nina skriver:

  Åh, vad underbart ni har det 🙂

 2. Viola skriver:

  Vilken underbar bild! Hoppas ni har det bra och njuter ordentligt 🙂

 3. Victoria skriver:

  Åh så mysigt!!
  Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

 4. Hanna skriver:

  När jag var i Krabi 2008 åkte vi till Poda och Phra Nang, mysiga stränder. Var även på Bamboo Island, huur fint som helst!! Men då åkte vi från Phi Phi så det tar nog lite längre tid dit. Ha en fortsatt bra resa!

 5. Erika skriver:

  Uppskattar alla bilder och tips från dig, jag åker själv till ao nang i slutet av månaden :)) Det ser ut att vara helt underbart…. Ha en fortsatt bra semester!!

 6. Emma Ståhl skriver:

  Poda Island var i alla fall väldigt fin för några år sedan. Det tar ca 20 minuter med Longtail från Ao Nang. Sen hoppas jag att ni inte missade Pra Nang när ni var på Railay, dit man kan gå genom ett bungalow område och runt berget. Den stranden är otroligt fin och där ligger ett riktigt lyx resort väldigt skyddat.
  Ta även lokalbussen in till Krabi-stad någon kväll för äkta Thai-mat och för att komma ifrån turistidyllen för en stund.
  Ha en fortsatt underbar semester.

 7. Lotta skriver:

  Åhhh, Thailand så härligt! När vi var i Ao Nang i vintras åkte vi till koh Hong – en väldigt fin strand med snorkelvänligt vatten och stora varaner som levde fritt på ön. Kan verkligen rekommenderas! Njut!

 8. Carina skriver:

  Det ser helt fantastiskt ut! 🙂

  http://www.catteninadesign.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *