God morgon

God morgon   God morgon!

Måndag och första dagen på höstlovet idag , och vi har massa saker som vi ska hinna med att göra . Men först och främst så måste jag packa, allas resväskor –  vi åker ju mot solen imorgon. Jag har skrivit en lista på allt som ska packas…. Pass, skolböcker, kamera, sommarkläder, solskydd, sandaler,  och så dator (!?)  För ni vill väl följa med oss på semestern ?

Och hinner jag vill jag måla om skrivbordet – som vi fyndade på blocket igår ( så fint så fint ) – och  möblera om Melvins rum och beställa de blåa tapeterna till köket.

Men först,   dags för frukost !!

Jag och liten Nomi, hon gör en monstergrimas  🙂

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Milo
11 år sedan

Låter som en fullspäckad dag. Själv ska jag på utbildning i eftermiddag.

Fia
11 år sedan

Så söta ni är.
Och urgullig monstermin.

Klart vi vill följa med er utomlands:)

11 år sedan

Så fina ni är <3
Åter igen, ha en härlig resa så hörs vi när ni kommer hem igen! Kram

Alexandra
11 år sedan

Hej Jenny,

Ville bara skriva att jag verkligen gillar din blogg! Jag har testat många av dina recept och har aldrig blivit besviken, nu på lördag har vi kalas här hemma och 2 av dina kladdkakor ska bakas! 🙂 Men det är inte bara maten/bakverken som inspirerar utan jag får massor av bra inredningstips också!! Hoppas ni får en härlig sol-semester, vart åker ni? 🙂

Kram

Anna
11 år sedan

Härligt med lite semester. Så klart vill vi alla följa med 😉
Gillar dina härliga bilder och relativt enkla recept massor!
Kram

Anna
11 år sedan

Vad fina ni är!
Hoppas att ni får en härlig resa!!

11 år sedan

Härligt att åka till solen, vi behöver nog alla det, både vuxna och barn om vi kan. Dotter och måg kom precis hem från sin resa tidig morgon, de har haft ett ljuvligt väder. Lilla Noomi ser mer ut som en ängel men säg att det var en bra monstergrimas och att jag blev lite rädd;-). Önskar er mycket trevlligt på resan!

11 år sedan

Jag åker oxå med dig på semester..får sitta i regniga Sverige o längta bort till värmen ! Ser fram emot bilder .. Kram C http://www.jordgubbolime.blogg.se

Elin
11 år sedan

Klart vi vill följa med på semestern! Vart åker vi 😉 Så underbart att få åka till värmen. Hoppas jag och min familj kan boka resa till nästa höst/vinter. Lite nyfiken på vilken tapet du valde? Ha en toppen bra resa och ta med lite sol hem 🙂

Erica
11 år sedan

Hej hej,
Kikar in i din blogg varje dag, en mysig plats :0)
Vi ska renovera vårt sovrum nu och är så nyfiken på hur du har inrett ert, färger, tavlor, belysning etc (du har otroligt bra smak både för mat & inredning).
Hoppas ni får en underbar semester, vi är relativt nyhemkomna från södra Italien där vi njöt av maten, inga måsten och en temperatur på ca 26 grader.
Kramar
/erica

jennysmatblogg
Reply to  Erica
11 år sedan

Erica: Södra Italien låter toppen.
Jag kommer visa fler bilder på huset när vi gjort i ordning 🙂 roligt med renovering !

Kram

Nästa inlägg

Krämiga kolakakor / kolagömmor

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x