Förrätt med räkor

Tips på goda förrätter kan man inte få för många av.
En god klassisker som vi gärna lagar på helgerna är denna:

Smörstekta toast med räkor

Detta behöver du :
Smör
Rostbröd
Ruccolasallad
Citron
Rödlök
Creme Fraiche
Handskalade räkor
Stenbitsrom

Gör så här:
Skala räkorna, och skölj ruccolan.
Smörstek toasten – det räcker med en halva rostbröd för varje förrätt.
Dekorera sedan snitten och servera genast.

0
Prenumerera
Notis om
9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola
8 år sedan

Hej Jenny, det kan ju liksom aldrig blir fel med räkor, är ju hur gott som helst! Ska nog ta fram lite kräftor idag och sedan köpa till lite rökta räkor till fredagsmys – har du något bra recept på aioli tro? Ha en bra dag

jennysmatblogg
8 år sedan

Viola: eller hur! 🙂 jag håller med.
Och visst har jag recept på aioli. Världens godaste till och med 🙂
http://www.femme.se/jennysmatblogg/aioli-sa-enkelt/

🙂

8 år sedan

Tack för alla fantastiska recept! Håller också på att få ordning på en receptblogg för att kunna samla allt 🙂 Och många av dina recept har jag använt mig utav, nu i dagarna ska jag prova några av ditt julgodis 🙂

8 år sedan

Så bra med din blogg, vet jag alltid kan gå in här och hitta något när jag ska ha en liten middag med ett par gäster. Bara att titta runt lite och sätta ihop något som passar, tack för det:-). Fina foton också har du på allt!

8 år sedan

Vilka härliga bilder! Detta ska provas 🙂

8 år sedan

Räkor hör till favoriten så det där ser riktigt gott ut:)
Kram från victoria på http://www.victoriasprovkök.se

Viola
8 år sedan

Tack Jenny, ser fram emot fredagen med egen aioli 🙂

8 år sedan

vilka fina bilder 😀 har du några bra fototips när det gäller att fota mat inomhus? 😀

jennysmatblogg
Reply to  sandra
8 år sedan

Sandra :
Tänk på att fota i dagsljus. Det blir sällan bra matbilder med blixt.

Nästa inlägg

Två månader kvar…..

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x