Snart helg

 Snart är helgen här . 😀
Och jag har packat in det sista i bilen och så snart Jacob & Thelma slutat skolan åker vi mot Öland, vi ska hälsa på min syster och barnens kusiner. Nomi har frågat sedan hon vaknade i morse om vi inte ska åka snart. Och nu är det ju snart … ganska snart. Vi väntar snart  hem hus- och hundvakt som ska bo här i helgen – och under tiden passar jag på att skriva några rader här till er!

I förmiddags så åkte jag & Nomi  till blomsterbutiken och köpte en riktigt fin höstbukett
för att ta med som present.

Så fina färger tyckte jag  i rött, orange, och gult.

Se där nu hör jag att vår husvakt parkerar utanför   – vi hörs snart igen!

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Milo
11 år sedan

Fin bukett! Den hade jag tyckt om att få 😉

11 år sedan

Underbara höstfärger, den buketten kan pigga upp vilket grått väder som helst.
Hoppas ni får en härlig helg på Öland!

Nästa inlägg

Fina pumpan

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x