Krispiga chips

Lördagskväll och nu är ni nog många som sitter och äter lördagsgodis !
Jag äter inte chips så jättegärna eller ofta- förutom när jag köper hem salt och vinägerchips…. men  jag är helt klart mer en choklad typ. ( Gärna lakritschoklad- som ni kanske vet )  Men jag köpte hem dessa från Willys sist av märket  :Garant. Och de fick bra betyg  ett mycketväl godkänt  betyg- de påminner om naturchipsen  sådär lite krispigare, lite mer smak och lite godare .

Smak : Gräddfil och ramslök

Har ni smakat dessa ? Eller vilka är dina favoritchips ?

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
11 år sedan

Jag älskar Lay’s Cheese & Onion. 🙂 Av svenska chips är Estrellas Double Red Onion & Sourcream favoriten.

11 år sedan

Ja jag gillar chips men äter det väldigt sällan… Jag gillar de lättsaltade, släta med bubblor i:):)
Kram från Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

Viola
11 år sedan

Gillar lantchipsen, ju knaprigare desto bättre så dessa måste prövas. Ska till Willys idag och fylla på med grönsaker, de har klart bäst utbud i Västerås.

Nästa inlägg

Förberedelser

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x