Vitt fårskinn

Måndagen snart förbi, jag och Nomi har varit ute i trädgården och fixat iordning och räfsat massor med löv. Flera säckar faktiskt, och Nomi var så duktig och hjälpte till i flera timmar utan att tröttna Så nu är det fint igen. Jag har inte hunnit kolla igenom bildern från middagen så det får bli lite bilder från huset . Jag sprang på ett vitt ”fårskinn” i helgen när jag skulle kolla efter ett par fina ulliga filtar.  Och jag  fastnade direkt & kunde inte låta bli att köpa det  – dock hittade jag inga fina filtar till soffan….. Så det får jag ju leta vidare efter. Jag hade tänkt att köpa en liknade fäll till till karmstolen . Tycker det känns mer ombonat med en ullig filt eller fäll – men inte hittat något innan som passar. Men den här var rätt lagom – och Molly tyckte den var jättefin.

Hennes nya favvvoplats.

Vitt , vitt vitt…. Tycker det är så fint.
Den gamla karmstolen hittade jag för en liten slant och målade om, den lilla möbelrenoveringen kan ni läsa om här

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sanna
11 år sedan

Jag letar också efter ett liknande fårskinn, vart hittade du din?

Fia
11 år sedan

Du har det vackraste hem jag sett.
Precis så där vill jag bo.
Vill gärna se hela huset! Fin fint

11 år sedan

Jättefin inredning! 🙂

Erica
11 år sedan

Hej,
Kikar in hos dig nästan dagligen, måste få lämna en hälsning och tacka för härlig och inspirerande läsning!!
Skulle så gärna vilja veta var du köpt den otroligt snygga rullgardinen?

Tack på förhand & ha en strålande vecka!
Hälsning
Erica

jennysmatblogg
Reply to  Erica
11 år sedan

Hej Erica 🙂
Jag tycker också att att den är jättefin. De förra ägarna satt in dem – men jag vet att de kommer från Mairo. 🙂
Fortsatt fin vecka till dej oxå!

jennysmatblogg
11 år sedan

Sanna: jag har sett både på mio, Ikea och mattbutikerna.
Men just detta fyndade jag på rusta 🙂

Nästa inlägg

1 oktober

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x