Vitt fårskinn

Måndagen snart förbi, jag och Nomi har varit ute i trädgården och fixat iordning och räfsat massor med löv. Flera säckar faktiskt, och Nomi var så duktig och hjälpte till i flera timmar utan att tröttna Så nu är det fint igen. Jag har inte hunnit kolla igenom bildern från middagen så det får bli lite bilder från huset . Jag sprang på ett vitt ”fårskinn” i helgen när jag skulle kolla efter ett par fina ulliga filtar.  Och jag  fastnade direkt & kunde inte låta bli att köpa det  – dock hittade jag inga fina filtar till soffan….. Så det får jag ju leta vidare efter. Jag hade tänkt att köpa en liknade fäll till till karmstolen . Tycker det känns mer ombonat med en ullig filt eller fäll – men inte hittat något innan som passar. Men den här var rätt lagom – och Molly tyckte den var jättefin.

Hennes nya favvvoplats.

Vitt , vitt vitt…. Tycker det är så fint.
Den gamla karmstolen hittade jag för en liten slant och målade om, den lilla möbelrenoveringen kan ni läsa om här

3

6 responses to “Vitt fårskinn

 1. Sanna skriver:

  Jag letar också efter ett liknande fårskinn, vart hittade du din?

 2. Fia skriver:

  Du har det vackraste hem jag sett.
  Precis så där vill jag bo.
  Vill gärna se hela huset! Fin fint

 3. david skriver:

  Jättefin inredning! 🙂

 4. Erica skriver:

  Hej,
  Kikar in hos dig nästan dagligen, måste få lämna en hälsning och tacka för härlig och inspirerande läsning!!
  Skulle så gärna vilja veta var du köpt den otroligt snygga rullgardinen?

  Tack på förhand & ha en strålande vecka!
  Hälsning
  Erica

  1. jennysmatblogg skriver:

   Hej Erica 🙂
   Jag tycker också att att den är jättefin. De förra ägarna satt in dem – men jag vet att de kommer från Mairo. 🙂
   Fortsatt fin vecka till dej oxå!

 5. jennysmatblogg skriver:

  Sanna: jag har sett både på mio, Ikea och mattbutikerna.
  Men just detta fyndade jag på rusta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *