God morgon torsdag

God morgon torsdag ,

Klockan är åtta – och fortfarande inte sju som det står på bloggen.  🙂
Det blir bara en liten snabb uppdatering nu på förmiddagen så jag ska iväg. Jag har fått många frågor om huset och jag kommer visa lite bilder från det då och då .
Vi bor ju en gammal beige-grå  30-tals villa. Och jag tycker att det är så charmigt med alla vinklar och vrår, vi stormtrivs verkligen.  När jag kikade igenom datorn så hittade jag en bild från i våras då när vi skrubbade altanen ren från alger. Så jag bjuder på den bilden idag. Näst på listan att göra i huset är att byta ut golv i vardagsrum, kök och glasveranda till ett ljust nästan vitt golv. Det ska bli roligt att se hur slutresultat blir.

Men nu ska jag, och nu ska jag iväg till tandläkaren.
Hörs om en stund.

1

10 responses to “God morgon torsdag

 1. Ingela skriver:

  Åå vilket charmigt o fint hus ni köpt! Gillar också hus där det är lite olika vinklar o så, läckert dörrparti också!!! Ser fram emot fler inne bilder men såklart fler recpet:) Ha en bra dag o lycka till hos tandläkaren!

 2. Katarina skriver:

  Så fint det ser ut! Kram

 3. Marie skriver:

  Hej
  I ditt förra hus hade du en cool foto tapet som fondvägg ett tag i ditt kök. Kommer du ihåg? Jag kommer inte ihåg vad den föreställde men jag undrar om du har ett foto kvar på den? Du lade ut ett kort på bloggen vid något tillfälle. (Detta var innan ni hade receptet på väggen tror jag).
  Tack på förhand.

  Marie

 4. Lotta skriver:

  Hej Jenny

 5. Viola skriver:

  Vilket vackert hus! Spännande med nytt golv! Altanen, ja – insåg igår kväll att det nog är dags att packa ihop vår för i år 🙁 Känns inte riktigt som om vi har slitit på att använda den i sommar….men nästa år kanske? Hoppas det gick bra hos tandis 🙂

 6. Fia skriver:

  Vilket vackert hus ni har!
  Precis så där vill jag ha det. Du har mkt god smak 🙂

 7. sanna skriver:

  Jag älskar dessa äldre hus mycket mysigare, inte alls som dagens hus som ska vara vit och stelt överallt..

 8. Anna skriver:

  Vilket fint hus ni har!! Det är roligt när du visar bilder från ert hem då du har så bra smak! 🙂
  Kram

 9. jennysmatblogg skriver:

  Marie: menar du den turkosa fondtapeten eller var det den med blomman?

 10. marie grell skriver:

  Hej Jenny:
  Jag tror det var den med blomman 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *