Glassig nyhet

Vi prövade en ny sås till glassen för ett tag sedan. Den kanske inte är helt ny egentligen,men vi har inte sett den tidigare.  En sås du har på glassen som stelnar inom 30 sekunder.

Vi köpte den rosa  polka-smaken. Jag tyckte att den var OK- men de andra gillade den inte alls.

Såg senare att det även fanns lakritssmak ( måste pröva) och sedan även  en mjölkchoklad. Någon som testat och vilken tyckte ni var godast isåfall ?

0
Prenumerera
Notis om

18 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna-Lena
11 år sedan

Jag har bara testat Lakrits och det är SUPER god om du frågar mig. Jag får nog test polkan med, kan ju inte vara äcklig ; )

11 år sedan

Jag har provat en med hasselnötssmak innan (kanske ett annat märke än den du hade då?), och jag tyckte den var jättegod i alla fall. Lakrits kan jag tänka mig är godare än polka i vilket fall, något som mer bryter av den söta glassen liksom.

11 år sedan

Hej!
Jag har testat choklad och lakrits. Chokladen är helt klart godast enligt mig. Nästan farligt god!

Lena
11 år sedan

Lakritsen är supergod i alla fall! 😀

11 år sedan

Har testat alla tre och fastnade för chokladvarianten, fast lakrits är himla god den med, som överdraget till lakritspucken 🙂

Rebecca
11 år sedan

Oh my god! finns den med polkasmak?! Jisses,måste införskaffas snarast. Den med lakrits är ju hur god som helst. Tack för en suverän blogg!

Louise
11 år sedan

Mjölkchokladen är grym, definitivt värd att testa!

11 år sedan

Mjölkchoklad är en stor favorit, lakritzen smakar inte alls gott!

Sandras Matkrypin
11 år sedan

Jag har provat choklad och den är supergod! Blir som sån chokladdoppad mjukglass 🙂

Elin
11 år sedan

Lakris-såsen är absolut godast (om man tycker om lakris vill säga) den smakar precis som Lakrispuck! 🙂 ett tunnt lager av den på äkta vanilj gräddglass är jättegott!

11 år sedan

Mjölkchokladen är väldigt god!:) Vi kan även tänka oss att lakritsen är god:)
Tack för en fin blogg som vanligt!

carroh
11 år sedan

Har testat choklad och lakrits, jag tycker de var goda. Dock tänkte jag mig inte för när jag kom hem med dem från affären och ställde in dem i kylen. Behöver jag ens säga att kvällens dessert blev lite försenad?! Haha, tur att man hade förstående gäster. 🙂

Amy
11 år sedan

Mjölk choklad är min sambo helt såld på!!

Alicia
11 år sedan

Tycker choklad e godast!!! Provat lakrits m men choklad är överlägset bäst!!

Förresten har du kollat in http://www.bagarenochkocken.se har mkt bra bak och köksprylar:) ett litet tips om man e bak o mattokig

Elisabeth
11 år sedan

Lakritssåsen är en riktighöjdare. Förra sommaren åt jag upp hela 9 !!!!!! tuber lakritsås. Själv! Jag fick riktiga cravings efter den var och varannan dag. Åt den på GB’s bigpack vaniljglass. I år har det bara gått åt en tub. Jag föråt mig nog på den förra året. Så kan det gå. Men om du gillar saltlakrits så bara måste du prova den!

Mickan
11 år sedan

Vi har smakat lakritsen och den är sådär tycker jag, till skillnad från många ovan. Den smakar inte riktig lakrits utan sådär syntetiskt på något vis. Men så är ju smaken olika också! 🙂

11 år sedan

Lakritssåsen är farligt god!

Emelie
11 år sedan

Mjölkchoklad är supergod, inte sett polka…den måste provas!!!

Nästa inlägg

Ser ni vad hon har skrivit ?

18
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x