Mot skogen

Förgransking av alla kommentarer  är nytt på bloggen från och med idag  – tur då att jag är snabb på att godkänna era trevliga kommentarer 🙂  Ni är så många som flitigt kommenterar och ni gör bloggen så positiv ! Tack snälla för att ni läser.Igår var det både föräldrarmöte på schemat och sedan finbesök från Kalmar när farmor och farbror Kevin kom hit för att fira Melvin. Thelma hade gjort en god fruktsallad till fikat, med glass och grädde.  Och idag har vi planer på att ge oss ut  skogen och plocka ännu mera lingon.

Det är gott att ha i frysa och kunna plocka fram & laga mat med i vinter.

IMG_2504
IMG_2533-003

Och den goda lingonpannacottan som vi gjorde i helgen kommer vi garanterat att göra fler gånger.
Har förstått att ni redan är flera som har hunnit prova att laga den redan och ni verkar också uppskatta den. Roligt.

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Viola
11 år sedan

Måste pröva lingonpannacottan, vilken strålande idé 🙂 Får blir helgens gott! Är själv lite dålig på att plocka lingon, men är destobättra på att plocka svamp, så jag brukar byta till mig med vännina som är tvärtom, tur att vi inte alla är lika!

11 år sedan

Fina bilder på fina bär!

Trist att du måste förhandsgranska för att folk inte kan uppföra sig:(

kram Christin

11 år sedan

Lingonpannacotta lät väldigt gott, måste prova någon dag. Kanske man måste ut i skogen och leta upp lingonen först 🙂

Heidi
11 år sedan

Vilka vackra bilder!

Milo
11 år sedan

Blev överraskad när jag läste att du ska förhandsgranska kommentarerna. Har tydligen missat vad som hänt. Jag gillar i alla fall din blogg jättemycket även om jag inte kommenterar så ofta. Jag blir ofta inspirerad av dig! 🙂

Nästa inlägg

Söt jordgubbssylt

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x