Välkommen Fredag

 Välkommen helgen 🙂
Hoppas ni fått en fin start på denna fredagen.  Nästa vecka är den sista sommarlovsveckan för barnen, och vi har massa roligt inplanerat!  Dagen startades med en nyttig frukost – förutom ett par koppar kaffe då  –  det blev färska egenplockade blåbär , i en krämig vaniljyougurt med ett par Finn Crisp med ost och skinka. Hur gott är det inte med egenplockade blåbär? Smakar så mycket mer än de stora importerade du köper i butik.

Jag tänkte snart ge mig ut och klippa gräset, så länge det inte börjar regna igen, och det behövs verkligen. Efter allt det här regnandet så växer det  av bara farten.  Men å andra sidan är ju alltid trevligt att slippa vattna för att få en grön gräsmatta .

Dagens första och viktigaste mål.IMG_0517

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Ja, visst är de nordiska blåbären godast. Här får jag bara tag på de amerikanska, och de är inte alls så goda! Ha en fin dag, kram!

Kristina
11 år sedan

Tack för tipsen om hur jag ska göra när jag målar om gamla möbler. Har några grejer som jag skulle vilja måla om, så nu ska det bli gjort.

Önskar dig en skön helg och alla ni andra som läser Jennys matblogg ni har väl röstat på Jenny till matbloggspriset, om inte så gör ni det här:http://www.matbloggspriset.se/nominera-2/. Det har i alla fall jag gjort för det är hon verkligen värd!

Kram Kristina

11 år sedan

Ja äntligen Fredag. älskar blåbär ,gott!!.. ska nog göra dina pstastubbar ikväll.. jag gjorde så himla goda ribbs igår.. något jag kan rekomendera.. riktigt amerikanskt 🙂
Kram C http://www.jordgubbolime.blogg.se

Marianne
11 år sedan

ÖNSKAR EN RIKTIG SKÖN HELG!

jennysmatblogg
11 år sedan

Tack det samma Marianne 🙂

Vad roligt Caroline, Pastastubbarna är kanon goda.

Kristina Så Gulligt! 🙂 Tack.

Ulrica
11 år sedan

Ja, visst är det härligt med egenplockade blåbär… Vi har varit ute i skogen idag och precis avnjutit en blåbärspaj som fredagsmys…

Nyfiken jag blir på vad ni ska hitta på nästa vecka…

Trevlig helg!

Nästa inlägg

Kräftor, ost och vitlöksbröd

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x