Glaze till grillen

 Om du missat att marinera köttet så är detta räddningen,
en glaze som penslas på under tiden du grillar.

En glaze med smak av honung och timjan

 

 

IMG_7801

Deet här behöver du :
 1 1/2 dl ljust muscovadosocker
1 1/2 dl flytande honung
1 1/2 dl japansk soya
1/2 dl chilisås
3 pressade vitlökar
1 – 2 kvistar finklippt timjan

Gör så här :

Blanda samtliga ingredienser i en bunke.
Rör om ordentligt. Och ställ kallt i 30 minuter innan användning.
Pensla köttet under tiden du grillar med glazen.

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Nina
11 år sedan

Mmmm. Underbara tips. Jag gillart 🙂

Nästa inlägg

Lax i krämig pestosås – LCHF

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x