Ljuslyktor blir dessertskålar

Som jag i ett tidigare inlägg nämnde så bunkrade jag upp med dessa fina rosa doftljus från ikea. Tycker att de är jättefina , och doftar gott. De är lika fina sedan när de brunnit ur- för då kan man bara diska ur dem och ha nya värmeljus i dem . . . . .

IMG_8410-001

Eller som en läsare tipsade om , att använda de noga diskade bägarna som dessertskålar. Och visst var de väl bara som gjorda för det. Ursöta att äta ur. Sedan matchar de också till mitt rosa porslin. Toppen!

IMG_8517

Här serverade vi  lite vaniljkesella med färska bär, varvat med lite krossade digestivkex.

 
 
 
 

 

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
11 år sedan

Underbart!
Härligt när man kan ha nytta av sakerna man köper 🙂

Linda
11 år sedan

toppenfina är de verkligen, köpte mina för snart 1,5 år sedan!! Och billiga var dem har jag för mig – 29 kr eller nåt sånt. ÄLSKAR DIN BLOGG!

Milo
11 år sedan

I bland är det enkla det godaste!

11 år sedan

Så fina! Grym idé!

Inga
11 år sedan

hittar inte receptet på efterrätten

11 år sedan

Va smart! Jag har sådana ljus hemma och ska helt klart göra om de till efterrättsskålar 🙂

jennysmatblogg
11 år sedan

Inga :
I dessertskålen är det vaniljkesella lite krossade digestiv och färska bär 🙂

11 år sedan

Smart idé, ska kolla efter dem nästa gång jag är på IKEA!

Nästa inlägg

En gammal kista / koffert

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x