Fin gammaldags förvaring

God kväll !
Nu är vi hemma från igen från både sommarstugan och ett litet besök på Öland, tyvärr var det inget strandväder alls, utan väldigt kallt, och regningt. Håller tummarna för att sommarvärmen snart kommer hit. Jag har iallafall målat klart möblerna nu, och tänkte ta lite bilder på dem imorgon.   Sedan ni brukar ni önska er lite shoppingtips och då kom jag att tänka på dessa fina boxar som jag hittade senast. Fina och praktiska förvaringar behövs ju  alltid, och  jag kunde inte låta bli att köpa dessa söta förvaringsaskar med ett vackert rosmönster på när jag sprang på dem i butik

 

I offwhite, och ett beige / grått rosmönster

IMG_8119

P.s just nu står de här är månbordet som jag har målat färdigt. Vitt såklart-
Ska ta lite bilder på det så  snart jag hinner –  jag har inte riktigt bestämt mig för vart de ska stå – så det får stå i glasverandan tills vidare.

IMG_8404

Någon som vet eller kan gissa  vart jag hittade dem ?

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annika
12 år sedan

Mio?

Annika
12 år sedan

Eller EM?

Kristin
12 år sedan

Från chilli?! Min favvobutik????????

12 år sedan

IKEA 🙂

Eva
12 år sedan

Jag gissar på GK´s i Ullared,eftersom jag uppfattat att du gillar den affären och åker dit ganska ofta!
Gissar jag rätt?
Hälsn.Eva

Anna
12 år sedan

Ja det här tråkiga och konstiga vädret blir man snart tokig på 🙁 hoppas verkligen att det vänder snart och här i Karlskrona som är världens blåshål får vi dras med både storm och regn. Och så undrar jag hur du med 4 barn får tid och framförallt ro att fixa iordning möbler 🙂 med 2 barn här tar det flera veckor att fixa smågrejer bara, några bra tips??

Sofie
12 år sedan

IKEA 🙂 har köpt likadana, jättepraktiska!

jennysmatblogg
12 år sedan

Sofie : Rätt.
Visst är det ikea 🙂

Nästa inlägg

Marinad till kycklingspett

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x