Mera smörgåskrasse

Det var då tid för att så  lite ny smörgåskrasse häromdagen.
Och jisses vad den växer snabbt alltså – idag var den så pass färdig att det blev lite nyklippt grön krasse på mackorna ( finncrispen)

Avokado, kokt ägg, skivade körsbärstomater och ett par finncrips.
En ganska bra start på dagen 😀

IMG_7479

0
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Stina
11 år sedan

Allt du äter ser så gott ut!
Tack för en världsbäst blogg som räddar många middagar för bår del.

Anna
11 år sedan

hur lyckas du få krassen att växa och inte torka ut? jag har försökt odla krasse både på hushållspapper och på bomull men det torkar ut direkt, får ju vattna hela tiden.

jennysmatblogg
11 år sedan

Stina : tack 🙂 Vad roligt att höra.

Anna : Jag brukar lägga en plasfolie runt tills den har växt upp, den hjälper krassen att växa ännu bättre.
Men visst är det viktigt att vattna mkt,.

Nästa inlägg

Nygräddade våfflor och en stor blombukett

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x