Nya ost- och chiliringar

 

Hittade en nyhet från Estrella i chipshyllan och den ska provsmakas ikväll. Jag är inte en chips-typ egentligen, min svaghet är choklad. Just nu som ni vet är det lakritschoklad som jag fastnat för… Så gott så gott. Men ikväll ska vi iallafall provsmaka denna. Någon som redan har prövat och kan ge ett betyg på dem?

Mitt betyg kommer senare i kommentarsfältet 🙂

IMG_6866

Fortsatt trevlig fredag till dig !

1
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Jessica
11 år sedan

Jag smakade dem för någon månad sen och jag tyckte de var jättegoda! Ganska mycket chili, speciellt efter några stycken, men du som jag gillar ju stark mat. Tror nog du kommer tycka om dem, fast de inte smakar choklad! 😉 Hoppas ni har det bra och att vi kan ses igen snart! Kram

11 år sedan

Jag trodde att det var samma som kom för ett par år sen, vet att iaf de var skitgoda! Men det kanske är några andra 🙂

jennysmatblogg
11 år sedan

Ett ok snacks. Flottigt och krispigt 🙂
Den får tre av fem stjärnor av mej.

Erik
11 år sedan

Jag är beroende av dessa. Hoppas att de försvinner snart så jag kan återgå till ett drägligt liv.

Nästa inlägg

Skolavslutningar

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x