Blomkrukorna

Hej igen!

Lunchen idag åt vi på stan – jag och mannen + liten Nomi. Det blev thaimat, med stekta nudlar, och wookad kyckling och friterade räkor. Gott gott! Och Nomi tyckte det var jättegott med ”spagetti”, som hon sa-  och åt massvis. Mätt och belåten så har jag jobbat mej igenom mailen. Läst många trevliga mail från er och svarat på frågor. Såg att jag fick en fråga bland kommentarerna om vart mina vita höga blomkrukor i vardagsrummet kom ifrån.

Dessa höga vita krukor kommer från blomsterlandet.

IMG_6472-001

 

Märket heter Ekeberga

IMG_6432-002

 

0
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Hanna
12 år sedan

Tack för svaret 🙂
Kul att du tar dej tid att svara på alla mail

Ulrica
12 år sedan

Du har det så smakfullt fint hemma!
Själv vill jag inreda vår altan nu. Har du lust att visa lite inspirationsbilder från er altan så blir jag glad.
Trevlig helg!

Nästa inlägg

De sista syrenerna

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x