Onsdagsfrukost

Hej och god onsdagsmorgon alla bloggvänner där!

Hoppas ni fått en fin start på dagen. Själv startade jag onsdagen med en god frukost, med äggröra , melonbitar  och lite Finncrips. Och nu ska jag börja med att fixa iordning möblerna som vi köpte igår. Det blev ett äldre skrivbord, och en ännu äldre karmstol. Så idag ska de slipas och målas för första gången! Roligt roligt…

IMG_5788

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mita
11 år sedan

Jag undrar vad du använder för färg när du målar möbler? Jag har använt vit fönsterfärg men tyckte det blev lite blankt. Följer din blogg varje dag!

Anna-Lena
11 år sedan

Härligt med en ledig dag, själv skall jag fixa i ordning min storakilles rum då jag hämtar han i Malmö imorgon efter ett halv år i Australien. Skall bli så skönt att få hem han igen, har längtar sjukt mycket efter honom.

Ha en bra dag, kram kram

Ingela
11 år sedan

Så duktig du är Jenny! Visa sen hur det blev, jag efterlyser fler grytor, har testat några av dina, supergoda, jag o 3 andra tjejer har dragit ihop halv 8 hos mig, skulle prova dina ostkorgar med kräftfyllning, några korgar fick jag inte till så gjorde flarn istället, men det blev super super gott!! Till nästa bjudning ska jag göra din blåbärspannacotta med nutella i botten, ser grymt ut, kram!

lena
11 år sedan

Hej

Läser din blogg ofta. Många farligt goda recept.
Visa gärna hur sonens rum blir. Jag behöver tips!
Mvh Lena i Ljungby

Nästa inlägg

Nytt porslin

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x