Plantering i pallkrage

Godmorgon!

Nu är kaffet snart nybryggt, och Molly och jag har precis varit ute på en liten morgonpromenad. Så nu tänkte jag passa på och sätta mig och skriva dagens första inlägg. Och det handlar om planteringen vi gjorde igår. Det blev ju en trädgårds- och plantering eftermiddag igår. Och Nomi hjälpte mig att plantera både jordgubbsplantor, rabarber, morötter och olika sorters  sallad.

IMG_3146-001

Tre olika sorters grönsaksfröer planterade vi.
Och sen hittade och köpte vi lite fina planteringsskyltar för de olika grönsakerna .
Som små griffeltavlor, hur fina som helst tycker jag.

IMG_3130

Nomi  var väldigt hjälpsam och hjälpte till både med att planterade rabarber och  jordgubbsplantor,
och vattnade dem ordenligt också.

IMG_3364

Nu hoppas vi att vi har tur med mycket sol så att vi får massa grönsaker,
men framför allt mycket jordgubbar!!

Nu börjar klockan att närma sig sju.
Dags att väcka resten av familjen.  Hej så länge.

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna-Lena
12 år sedan

Så mysigt, det skall jag med göra i år, i alla fall jordgubbar o rabarber. Vad har du köpt dom fina skyltarna? Ha en bra dag.

Fågelskrämman
12 år sedan

Ni borde täcka lådan med något form av nät så länge det ligger frön under jorden, annars kommer fåglarna och tar dem 😉 + att dom äter upp jordgubbarna när dom röda små gubbarna så småningom väljer att titta fram 😉

Ulrica
12 år sedan

Åh, vad fint ni har gjort. Också sugen på att komma igång, men tycker fortfarande att det är för kallt ute…

Även jag vill veta – VAR har du köpt de fina skyltarna?

jennysmatblogg
12 år sedan

Fågelskrämman : ja , det borde man nog ha. Vilket nät brukar man ha, vart köper man det?

Skyltarna köpte jag på plantagen 🙂 ca 50 kr stycket.

Lina
12 år sedan

Hej fantastiska Jenny! Jag fyller år om några månader och hade tänk ha lite folk över då. Jag undrar om du har tid och lust att slänga ihop ett litet inlägg om mat och sådant som man kan ha, typ som ett buffe bord med plockmat och liknande 🙂 Ha en bra dag kram Lina

12 år sedan

Åh, rabarber och jordgubbsplantor! Det vill jag också ha. Synd att man bor i lägenhet och får nöja sig med örter. Och tomater såklart! Väldigt fin blogg du har!

Anna
12 år sedan

så mysigt, vill också ta tag i min plantering nu. Vart har du hittat pallkragarna? eller du kanske haft de sen tidigare? Vill hitta några billiga men bra och rätt stora, har du något tips.

jennysmatblogg
12 år sedan

Anna :

Mina pallkragar har jag fått. Men såg att de hade några fina färdigmålade pallkragar på plantagen när jag var där sist.

Nästa inlägg

Rosenbröd

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x