Mannagrynsgröt med färska jordgubbar

God morgon  Söndag! 

 Det var evigheter sedan jag kokade mannagrynsgröt sist, men nu i veckan var det dags.  Både Melvin och Nomi tyckte det var jättegott. Melvin ville äta sin gröt med kanel och ljus sirap. Och här är Nomis frukosttallrik :  nykokt mannagrynsgröt med kall mjölk och färska jordgubbar ….

 

IMG_2531

 

2

6 responses to “Mannagrynsgröt med färska jordgubbar

 1. Katarina skriver:

  Mannagrynsgröt åt jag ofta som barn med kanel och socker! Min systerson har i en bit mörk choklad som sedan får smälta 🙂 Kram

 2. Caroline skriver:

  Älskar mannagrynsgröt 🙂

 3. Carina skriver:

  Vi brukar också äta ”mammagrynsgröt” som äldsta sonen säger. Jag fick nojja på det när jag var gravid med lillebror. Gott är det! Nästan som en efterrätt. Ska prova att göra mannagrynspudding nån gång om det blir gröt över. Min mormor gjorde det.

  Ha en fortsatt glad påsk

  Ps du tar alltid så fina öjusa fräsha bilder i din blogg.

 4. Kristin skriver:

  Guuuuud så gott det ser ut.
  Jag gillar ju inte ens gröt 😉

 5. Älskar mannagrynsgröt, med lite socker o kanel 🙂

 6. Kaksmulan skriver:

  Har inte ätit mannagrynsgröt på många, många år men efter att sett detta inlägg så handlades det hem gryn och i morse blev det grötfrukost. Gott, gott var det med äpplemos, kanel och socker. tack för tipset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *