Mannagrynsgröt med färska jordgubbar

God morgon  Söndag! 

 Det var evigheter sedan jag kokade mannagrynsgröt sist, men nu i veckan var det dags.  Både Melvin och Nomi tyckte det var jättegott. Melvin ville äta sin gröt med kanel och ljus sirap. Och här är Nomis frukosttallrik :  nykokt mannagrynsgröt med kall mjölk och färska jordgubbar ….

 

IMG_2531

 

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
12 år sedan

Mannagrynsgröt åt jag ofta som barn med kanel och socker! Min systerson har i en bit mörk choklad som sedan får smälta 🙂 Kram

12 år sedan

Älskar mannagrynsgröt 🙂

Carina
12 år sedan

Vi brukar också äta ”mammagrynsgröt” som äldsta sonen säger. Jag fick nojja på det när jag var gravid med lillebror. Gott är det! Nästan som en efterrätt. Ska prova att göra mannagrynspudding nån gång om det blir gröt över. Min mormor gjorde det.

Ha en fortsatt glad påsk

Ps du tar alltid så fina öjusa fräsha bilder i din blogg.

Kristin
12 år sedan

Guuuuud så gott det ser ut.
Jag gillar ju inte ens gröt 😉

12 år sedan

Älskar mannagrynsgröt, med lite socker o kanel 🙂

12 år sedan

Har inte ätit mannagrynsgröt på många, många år men efter att sett detta inlägg så handlades det hem gryn och i morse blev det grötfrukost. Gott, gott var det med äpplemos, kanel och socker. tack för tipset!

Nästa inlägg

Krämig lax i folieknyten

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x