På väg iväg

Hej hej alla ni där ute 😀

Redan påskafton idag, och vi startade med en god frukost och massa målade ägg. Men vart våren tog vägen?  Det var ju inte mer än en vecka sedan jag oljade in altanen… Och idag vaknade vi upp till en vit snötäckt trädgård. Riktigt April väder med andra ord.  Trots snön så hade påskharen varit hos oss och lämnat påskägg i trädgården, barnen hittade dem redan innan frukosten. Och nu håller på att packa oss iväg, och stuva in alla väskor, och matkassar.  Så nu  inväntar  vi hus- /hundvakten sedan åker vi mot havet och kusten, till sommarstugan.

Och när vi pratar sommar så provsmakade vi en nyhet från Singoalla häromdagen,
med cheesecake-smak ”jordgubb

IMG_2519-1

Barnen tycke de var jättegoda.
Så det kanske blir något att packa ner i picknick-korgen i sommar.

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Jordgubbar och choklad

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x