söta zinkhus

Solen tittar bara fram lite då och då från molnen idag, det är kallt i Växjö. Vart tog den varma vårsolen och värmen vägen?  Brr…. Jag har bläddrat igenom bilderna  i datorn och ser att jag har några bilder kvar att visa från shoppingen – blandannat dessa fina ljushus. Jag tycker att zinkhusen med ljus/lampor i är så är söta. Och jag hittade två fina sist, och jag kunde inte bestämma mig för vilket jag skulle köpa – så jag köpte bägge 🙂

Ett större zinkhus i lite industri-look

IMG_2287

Och så ett vitt  litet mindre hus med lampa i, står i glasverandan nu.
De båda lyser så fint på kvällen….

0
Prenumerera
Notis om
9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
9 år sedan

De är så fina, såna står på min inköpslista. 🙂

9 år sedan

Åå vilka fina hus,kul att dom även har gjort dom
belysning i och inte bara för värmeljus.
Hoppas ni får en skön påskhelg.

Kram Thess

9 år sedan

Snyggt!!

Lena
9 år sedan

Hej Jenny!
Vi tänkte ha toast skagen till förrätt, men barnen gillar ej räkor.
Har du tips på någon barnvänlig macka?

9 år sedan

Verkligen jättefin lykta! Hoppas du och din familj får en fin påsk trots väder och vind! /E

jennysmatblogg
9 år sedan

Lena :
Dessa varma tunnbrödsrullar brukar bli riktigt uppskattade :

http://www.femme.se/jennysmatblogg/3-ratters-och-filmkvall/

Lena
9 år sedan

Tack Jenny!
för receptet på tunnbrödsrullar. Dem ska jag absolut göra till ungarna.

9 år sedan

Jättefin ljuslykta! Jag har letat efter en sådan, men oftast har de har inte riktigt fallit mig helt i smaken. Men den du har på bilden är jättefin och skulle passa på vår trapp! Vad är det för butik du köpt den i? Hälsningar Lina

jennysmatblogg
9 år sedan

Lina : det kommer från Gekås.

Nästa inlägg

Fredagsfrukost

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x