söta zinkhus

Solen tittar bara fram lite då och då från molnen idag, det är kallt i Växjö. Vart tog den varma vårsolen och värmen vägen?  Brr…. Jag har bläddrat igenom bilderna  i datorn och ser att jag har några bilder kvar att visa från shoppingen – blandannat dessa fina ljushus. Jag tycker att zinkhusen med ljus/lampor i är så är söta. Och jag hittade två fina sist, och jag kunde inte bestämma mig för vilket jag skulle köpa – så jag köpte bägge 🙂

Ett större zinkhus i lite industri-look

IMG_2287

Och så ett vitt  litet mindre hus med lampa i, står i glasverandan nu.
De båda lyser så fint på kvällen….

0
Prenumerera
Notis om

9 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
12 år sedan

De är så fina, såna står på min inköpslista. 🙂

12 år sedan

Åå vilka fina hus,kul att dom även har gjort dom
belysning i och inte bara för värmeljus.
Hoppas ni får en skön påskhelg.

Kram Thess

12 år sedan

Snyggt!!

Lena
12 år sedan

Hej Jenny!
Vi tänkte ha toast skagen till förrätt, men barnen gillar ej räkor.
Har du tips på någon barnvänlig macka?

12 år sedan

Verkligen jättefin lykta! Hoppas du och din familj får en fin påsk trots väder och vind! /E

jennysmatblogg
12 år sedan

Lena :
Dessa varma tunnbrödsrullar brukar bli riktigt uppskattade :

http://www.femme.se/jennysmatblogg/3-ratters-och-filmkvall/

Lena
12 år sedan

Tack Jenny!
för receptet på tunnbrödsrullar. Dem ska jag absolut göra till ungarna.

12 år sedan

Jättefin ljuslykta! Jag har letat efter en sådan, men oftast har de har inte riktigt fallit mig helt i smaken. Men den du har på bilden är jättefin och skulle passa på vår trapp! Vad är det för butik du köpt den i? Hälsningar Lina

jennysmatblogg
12 år sedan

Lina : det kommer från Gekås.

Nästa inlägg

Fredagsfrukost

9
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x