Fina lyktan

Hej

Nu står kakorna står i ugnen och det doftar helt ljuvligt. Americanska choklad cookies med grovhackad vit choklad.
Och jag tycker att det är roligt att ni är så många som hittat hit, cirka 6000- 7000 (närmare 3400 unika ) besök om dagen säger statistiken. Jätteroligt!! Och Ni får gärna lämna ett litet avtryck ibland för det är alltid lika uppskattat.

Men nu över till något helt annat – nämligen denna fina ljuslyktan som jag hittade i förrgår.

IMG_2251

Är det något som man inte kan få för mycket av så är det ju ljuslyktor, och även en sådan hittade jag på gekås.
Det som ser ut som en krona, i vitt lite sliten-look.  Fanns i zink och i olika storlekar. Gick även att hänga upp i ett fönster, men jag tog bort kedjan och kroken. Tyckte den passade bättre på fönsterbänken.

IMG_2253

0
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annika
12 år sedan

Oj 7000 besökare. Det är ganska många det:)
Din blogg är mysig så jag kollar in bloggen flera gånger om dan 😉

Ska bättra mig med kommentarerna !

Keep up the good work.

Angelica
12 år sedan

Hej tänkte bara lämna ett litet avtryck, jag har följt din blogg i några månader nu och blir alltid lika glad och nyfiken när jag ser att du har gjort ett nytt inlägg! Mycket bra inspiration! Tack! Kramkram Angelica

Lena
12 år sedan

Jag följer din blogg dagligen och tycker den är toppen! Många bra recept och fina bilder! Skulle gärna baka mycket mer än vad jag gör men då skulle jag rulla fram 😉
Tack för en bra blogg och Glad Påsk!

12 år sedan

Hej!
Håller med i ovanstående!! Va kul med så många läsare!!!! Det är en jättemysig blogg du har:)
Önskar dig en fin onsdag!
/Anna

Lotta
12 år sedan

Grattis till så många läsare 🙂 ,kul! Ville bara säga att jag gjorde nutella glassen som du tipsade om för några dagar sedan. SUUUUPER smarrigt.

Tack för en inspirerande blogg!
Ha en bra dag.

maritaebervall
12 år sedan

Grattis till många läsare!
Jag har just hittat hit, och lär komma igen,
Glad påsk!

12 år sedan

JAg är en av dina nytillkommna läsare, tycker mycket om din blogg med en massa matinspo!

Glad Påsk!

jennysmatblogg
12 år sedan

Tack snälla för fina kommentarer.
Roligt att se att det hittar hit lite nya läsare också! 🙂

Alexandra
12 år sedan

Har följt din blogg ett tag och provat flera av dina recept. Senast igår provade jag att laga din krämiga lasagne som gästerna åt med stor aptit! Nu blev jag sugen på att baka cookies, så väntar spänt på recept 🙂 Tack för din härliga blogg!!!

Ulrica
12 år sedan

Hej!

Jag har följt dig länge och har provat massvis av dina recept och många av dem har blivit storfavoriter här hemma. TACK för all inspiration du sprider.

Ska bli spännande att se vad du bjuder på i påsk. Behöver lite påsktips – kan du redan nu avslöja något?

Glad Påsk!

Tack för en jättehärlig blogg med bra blandning av matlagning, inredning och familjeliv.

Jätte, jättefin ljuslykta förresten.

jennysmatblogg
12 år sedan

Tack Ulrica 🙂

I påsk är det faktiskt mest vi som är bortbjudna, så det blir dessvärre inte så jättemycket matlagning med påskmat i år för min del. ( recept från tidigare år finns kvar, och det går bra att kolla lite där ) Men jag ska göra en påskinspirerad efterrätt / kaka som jag ska försöka hinna med att blogga om innan lördag. 🙂

Nästa inlägg

Frallor, ägg och kaffe

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x