Första olivträdet

Jag har länge velat köpa ett olivträd,  men det har aldrig blivit av – förän häromdagen 🙂 Så nu är jag stolt ägare till ett litet olivträd. Har hört att de ska vara väldigt lättskötta ( jag hoppas det- eftersom jag inte har gröna fingrar!! ) – men det fortfarande rätt så kallt ute på nätterna, så får den stå inomhus då.  Jonathan skrattar lite varje gång jag bär in och ut på zinktunnan med trädet.

IMG_1043

Olivträd får mig att längta tillbaka till Sicilien där vi var för snart ett år sedan,
där växte det olivträd överallt – då ganska mycket större än denna.

0
Prenumerera
Notis om
6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annika
9 år sedan

Jag har också länge velat köpa mig ett olivträd.
Har fått för mig att de är tokdyra bara??

9 år sedan

Åh, va mysigt! Jag skulle också vilja ha ett olivträd men det är inte optimalt i en lägenhet som inte ens har balkong så det får bli senare. Men uppdatera gärna hur du sköter det och hur det går 🙂 kram!

Cecilia
9 år sedan

Grattis! Du kommer inte att ångra dig. Började med olivträd och har nu utökat med två citronträd och en palm.

9 år sedan

Så spännande med olivträd! Skall vara roligt att följa med hur den växer!

jennysmatblogg
9 år sedan

Cecilia : tack tack!
Jaha -då får man köpa citronträd och palm härnäst då 🙂

9 år sedan

Jag har köpt ett liiitet olivträd, har också länge suktat efter ett. Tänkte öva på det lilla, innan jag köper storleken större.

Kram Malin

Nästa inlägg

vårblommor

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x