Första olivträdet

Jag har länge velat köpa ett olivträd,  men det har aldrig blivit av – förän häromdagen 🙂 Så nu är jag stolt ägare till ett litet olivträd. Har hört att de ska vara väldigt lättskötta ( jag hoppas det- eftersom jag inte har gröna fingrar!! ) – men det fortfarande rätt så kallt ute på nätterna, så får den stå inomhus då.  Jonathan skrattar lite varje gång jag bär in och ut på zinktunnan med trädet.

IMG_1043

Olivträd får mig att längta tillbaka till Sicilien där vi var för snart ett år sedan,
där växte det olivträd överallt – då ganska mycket större än denna.

0
Prenumerera
Notis om

6 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annika
12 år sedan

Jag har också länge velat köpa mig ett olivträd.
Har fått för mig att de är tokdyra bara??

12 år sedan

Åh, va mysigt! Jag skulle också vilja ha ett olivträd men det är inte optimalt i en lägenhet som inte ens har balkong så det får bli senare. Men uppdatera gärna hur du sköter det och hur det går 🙂 kram!

Cecilia
12 år sedan

Grattis! Du kommer inte att ångra dig. Började med olivträd och har nu utökat med två citronträd och en palm.

12 år sedan

Så spännande med olivträd! Skall vara roligt att följa med hur den växer!

jennysmatblogg
12 år sedan

Cecilia : tack tack!
Jaha -då får man köpa citronträd och palm härnäst då 🙂

12 år sedan

Jag har köpt ett liiitet olivträd, har också länge suktat efter ett. Tänkte öva på det lilla, innan jag köper storleken större.

Kram Malin

Nästa inlägg

vårblommor

6
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x