Desperate housewives

God kväll i stugorna,
Vilken underbar dag det har varit idag. Det finns hopp om våren 🙂
Idag blev det en tur till mataffären – och   då sprang jag även på dessa  nya jordnötter av märket Garant från Willys som jag inte sett tidigare.  Så jag återkommer med ett betyg senare…..  Men nu är det dags att bänka sig framför tv:n och titta på desperate housewives.
 

Chilinötter och honungsrostade jordnötter

IMG_9976

Trevlig kväll !

0
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
12 år sedan

Mmm honungsrostade låter supergott..

12 år sedan

Låtet gott!! Visst var DH spännande?!:-)

Kristin
12 år sedan

Mumms.

David
12 år sedan

Actually these honeyroasted peanuts are not new, but just newly packaged in the Garant brand. Willy’s used to sell these in the Willy’s brand before. They’ve been a favorite of mine, and when I visited Sweden in the past, I normally bought multiple bags to bring back to Finland (I can’t find anything similar here).

Nästa inlägg

Färgglada marshmallows-klubbor

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x