Vitt lantligt brödfat

Hej ( igen )
Det var riktigt friskt ute på promenaden, kallt och snöade ju  till och med  lite grann.

Så upptäckte jag  här att jag missat att skriva om det sista fyndet  från Gekås. Så nu kommer det allra sista shoppingtipset  från helgens Ullaredsbesök, iallafall det sista som jag har fotat .Och fortsätter jag att skriva mer om mina inköp från Ullared så kan jag snart lika gärna döpa om bloggen till ”Jennys Ullaredsblogg” 😉   Så nu blir det inga fler shoppinginlägg, på ett tag iallafall…. Och nej, jag är inte sponsrad av Gekås.

Det som jag missat att skriva om var en vit brödkorg / kakfat i lite lantlig stil. Som jag tycker är lite extra fin.

IMG_5914

 Perfekt till brödet, bullarna kakorna eller frukten!
Jättefin till köket.

 Och ni har frågat  och undrat lite om priserna på sakerna, och på de tidigare inläggen har jag svarat på detta i kommentarsfälten. Jag är dock inte helt hundra på priserna då jag inte har kvar kvittot, men på ett ungefär vet jag.

Nu önskar jag er en fortsatt riktigt trevlig kväll ( igen ) !

0
Prenumerera
Notis om

5 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Kattis
12 år sedan

Den ser vacker ut!
Måste till ullared snart jag också.

Tack för en trevlig blogg.
Blir alltid glad av att kika förbi din sida

12 år sedan

Ser snyggt ut, du lyckades hitta massa fint på Ullared.
Tyvärr är det lite långt från Luleå :(,
men hade gärna gjort ett besök där någongång med tanke på allt snyggt du lyckad hitta där.

12 år sedan

Vad mycket fina saker det verkar finnas där, fast man får väl göra urval, men många fynd ser ut att finnas bland allt annat, så fint kakfat:-)

12 år sedan

Hm… Efter att sett alla dina fina fynd från Ullared ångrar jag skarpt att jag inte följde med när resten tjejgänget åkte dit för ett tag sedan… 🙂

jennysmatblogg
12 år sedan

Monica : visst är det så ! 🙂

Emmy : Det kan jag förstå 🙂

Nästa inlägg

Söndagsmiddag och kvällspromenad

5
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x