Nu flyger vi snart

Ja, nu åker vi snart mot flyget som ska ta oss till Cypern. Hundvakt och husvakt är ordnat, och väskorna är packade. Så nu ville jag bara kika in här på bloggen och önska er en riktigt fin helg! 🙂 Och visst har jag förberett massa tidsinställda inlägg så att det inte blir tyst här på bloggen , och kommer kika förbi när jag hinner. Eventuella frågor kring recept kommer besvaras så fort jag kommer hem igen.

Lite färdkost och en bok är ett måste till en flygresa, en bok av Kepler efter ett av era bra boktips 🙂

Nyheter från Marabou,Sensation cheesecake med jordgubb har jag ätit och den är riktigt god. Men fyllningen med blåbär är helt ny för mig. 🙂 Har du ätit den ?

See ya . . . .

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Sirapskakor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x