Ostbricka

Godkväll !
Oj vad denna dagen bara försvann, vi har mestadels varit ute idag- får ju passa på när solen har tittat fram – men jag har också hunnit med ett litet byte av gardiner i huset. Nysydda gardinkappor ( av sömmerska – för jag kan inte sy överhuvudtaget 🙄 ) och det blev nya fräscha helt vita. Det blev fint, och jag är jättenöjd!

Ikväll blir det en riktigt god ostbricka framför tv:n, med krispiga salta kex lite olika sorters ostar , och så mina söta marmelader som jag fyndade igår…
 

Ostbricka går att göra LCHF-vänligt, eftersom feta ostar är bra , och som tillbehör kan man ha lchf-kexen
eller lite finncrisp

 

Goda ostar, salta kex, och söta marmelader


 


0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Vardagsfavorit! Korvgratäng

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x