Bröllopsdag

Idag firar vi bröllopsdag – idag är det nämligen 3 år sedan vi gifte oss!!
Och det hade regnat nästan hela denna sommaren, men just på våran dag så hade vi strålande solsken. Vi valde att ha ett litet enkelt borgligt utomhusbröllop. . . .

Jag var lite orolig att inte klänningen skulle passa på bröllopsdagen … eftersom vi var gravida. Men som tur var så lyckades jag komma i klänningen faktiskt, även om det var något svårt att dra upp dragkedjan över magen 😉

Sedan efter vår lilla vigsel så dukade vi upp för en festlig liten picknick med kyckling, kallskuret, sallader, potatissallader, såser och massa annat gott – och ett par timmar senare satt vi på flyget för att åka på bröllopsresa. En helt underbar dag

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Tunnbrödsrulle med kycklingfyllning

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x