Frukosten

Godmorgon !
Hoppas ni har hunnit med att äta en riktigt god frukost nu, hunnit dricka er första kopp kaffe och vaknat till ordentligt!

Här blev det en vardagsfrukost med en tallrik med sådan här runda frukostflingor, rund macka, äppel och såklart kaffe. Annars blir det oftast frukost med hårtbröd, kokta ägg och kaviar för min del….

 


Mjuk smörgås med smör,ost och solrosgroddar. Gott gottigottgott.

Tänkte att jag skulle tipsa om lite mer LCHF frukostar som inte inkluderar ägg, har hört att ni är många som vill ha det. Ska se vad jag kan hitta på tills imorgon 🙂 Har ni några förslag så tipsa gärna …..

Nu ska jag ut och plantera lite höstväxter i krukorna på trappen roligt att få göra lite höstfint. Köpte jättefina växter igår, och hinner jag ska jag se om jag kan ta lite bilder på planteringen! Tyvärr är jag så dålig på blommor och växter, men hoppas på att kunna hålla växterna vid liv ett par veckor iallafall 🙂

0
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Nöjesparker

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x