Klassisk förrätt med avokado och kräftstjärtar

 

Det är så mycket roligare att laga mat, när det är enkelt!
Och kan det bli mycket enklare än så här?! Jag tror inte det.   Och gott är det också! 

Egentligen behöver jag nog inte skriva ut receptet på det här, för detta kan ni säker redan.
men jag kan skriva ner här hur vi brukar göra  

Till 4 förrätter:
2 avokado
1 dl creme fraiche 34 %
1 citron
1 rödlök
1/2 dl finhackad dill
125 gram med skalade kräftor.
Flingsalt

Dela avokadon, och ta bort kärnan. Smörj insidan av avokadon med citron,annars är det lätt att den blir lte missfärgad och brun.
Rör ihop creme fraiche, och nästan alla grovahackade kräftor – spar några till garnering.
Finhacka nästan hela löken, och rör ner i fyllningen tillsammans med dill, en skvätt citronsaft och lite flingsalt.
Lägg sedan upp vackert på en tallrik, fyll avokadon med röran gärna med ett par kräftor, en citronskiva och strö lite
nyklippt dill över.

Klart att serveras.

 

1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *