Påskgodis

Ni gillar säkert också att påskpyssla. Det är väl speciellt roligt för er som har påsklov denna veckan.
( Vårt börjar nästa vecka ) Har ni lite tid över då prova att släng ihop de här enkla godiset.
De ska föreställa små fågelbon.  Gulliga va?

IMG_8044 IMG_8035

Till 8 fågelbon:
100 gram mjölkchoklad
salta pinnar
färgglada påskägg

Gör så här:
Smält chokladen bryt ner salta pinnar och rör om tills all choklad har blandat sig med pinnarna.
Jag hade ungefär en näve. Men prova er fram.  Fördela ut smeten & forma till små fågelbon på bakplåtspapper, låt stelna innan ni dekorerar med söta färgglada påskägg.

2

3 responses to “Påskgodis

  1. Ginko skriver:

    De är väldigt söta och estetiskt tilltalande!
    Men hur är smaken?
    Salta pinnar täckt med choklad låter inte sådär jättegott…

    1. jennysmatblogg skriver:

      Jag tycker att det påminner om kexchoklad. Salt och choklad är en finfin kombo.

  2. Caroline skriver:

    Jag använde mig av dessa för att pynta cupceksen med nu i påsk, blev faktiskt riktigt bra 🙂
    Kolla gärna på instagram @thomassson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jennys Matblogg - En till WordPress-webbplats
Translate »