Reklam för mina böcker

JENNYS SOMMAR

Ja hörrni, om 1 vecka åker jag upp till huvudstaden för att signera böckerna som ni har förbokat.
Känns pirrigt i magen och alltid lika kul att få ställa sig och skriva så att pennan glöder. Tänk att ni är så många som vill köpa mina böcker. Det gör mig varm i hjärtat ska ni veta.

Något som ni kanske inte visste, är hur lång tid en bok faktiskt tar att göra. Och det visste inte jag heller innan jag kastades in i denna karusellen. ”Jennys sommar” fotade ju vi förra sommaren, och recepten och planeringen startades redan upp för 1 1/2 år sedan. Det är mycket folk inblandade i en bok, och många som ska tycka och tänka innan sist ordet är sagt.


Jag känner mig väldigt trygg med mot ”bokgäng” de är proffsiga & vi har roligt tillsammans och jag litar att de tar de bästa besluten. Ulrika Pousette är som vanligt fotograf, hon har fotat alla mina fem böcker och kommer även fota min 6:e bok som kommer nästa år.

Jennys Sommar är en bok fullproppad med mina bästa tips inför sommaren. Massa grillmat, picknick, hembakat, saft & sylta. Jag hoppas att ni kommer gilla den lika mycket som alla andra böcker.
NI KAN BESTÄLLA DEN HÄR OM NI VILL HA DEN SIGNERAD

Sista chansen nu då jag åker upp om en vecka för att signera alla ex.

12
Prenumerera
Notis om
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
1 år sedan

Hej Jenny
Så du är redan igång med din bok 6? Ja din blogg är ju full med recept,så det kan bli jätte många böcker.
Jag är nyfiken på Jennys sommar hur många procent är det helt nya recept? På din förra bok var det ju många recept från bloggen. Det som jag reagerade mest på var att du skriver ju alltid något om receptet innan recept kommer. Till och med dessa förtext var från bloggen,så om man är flitig blogg användare kan man reagera på detta.
Jag äger redan 250 kokböcker så jag har börjat bli lite kräsen,har ju snart inte plats på bokhyllan:))
Jennys sommar beställde jag genom min bibliotek,ska bli så spännande att bläddra på den och titta på vackra bilderna.
Lycka till 🤞 med boken.

Ingrid persson
1 år sedan

Hej!🤗 undrar om rean på din bok Snabbt, gott och billigt fortfarande pågår? Såg nåt om rea på den, men hittar inte det igen. Vänliga hälsning
ingrid

Nästa inlägg

TILL MIG FRÅN MIG

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x