MOT STOCKHOLM

 

sto

Hej där,
Hoppas ni har en fin tisdag där ute.
För min del bär det snart av mot huvudstaden. Jag är färdigpackad och inväntar bara hus- & djurvakterna. Jag bilar upp denna gången och hoppas att resan ska gå smidigt, utan massa köer. Och imorgon blir det upp tidigt och åka iväg till lagret, sedan ska jag signera böcker så pennan glöder. Det är dessutom första gången jag får se ”Snabbt, gott & billigt” i verkligheten. Så nyfiken nu!
.
Hoppas ni har en fortsatt fin eftermiddag,
Så hörs vi snart igen.

9

One response to “MOT STOCKHOLM

  1. Disa Svensson skriver:

    Ha det så mysigt i Stockholm <3

    Nu har jag bara 2 inbjudningar kvar till superbillig shopping med märkeskläder <3

    Best Secret:
    https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *