- Jennys Matblogg - https://www.jennysmatblogg.nu -

TRÄNINGSVÄRK FRÅN TOPP TILL TÅ

Bästa veckan är här, min barnvecka  ❤
Melvin och jag vart på stan en sväng och käkade lite bara han & jag, medan Nomi har varit på fotboll. Nomi och jag brukar hittar på saker som fika & shopping. Medan Melvin och jag bara äter skräpmat, lika trevligt bägge två alternativen. Men sedan har jag ägnat tid till trädgården.
Klippte ju gräset igår, så i dag var resten på tur.


Först ut var kantklippning, där jag efter halva trädgården upptäckte att tråden var slut. Varför är det alltid så när man samlat ork till sig? Hahah… Jaja…måste in till stan imorgon och köpa en ny rulle.  Och sedan har jag trimmat alla småträd å buskar.
Det är nog ändå det roligaste! 
De flesta av mina plantor har överlevt.
Men en å annan har trillat av pinn, tror det är för att de stått lite för mycket i solen.
.
[1]
Dessa tycker jag är så fina.
Man blir gladare av lite färgklickar här å där i trädgården.

Ena olivträdet klarade vintern, och det får stå här till poolhuset….

Poolhuset som förhoppningsvis även ska bli en liten bastu till hösten. Men det behöver fixas en hel del innan dess. Bl.a isoleras och byta panel. Men vad tro ni ? När det är dags att byta panel, ska man inte samtidigt måla det i Falu rödfärg, samma som huset?

Jaja… en liten bit på väg nu. Ska fortsätta med kantklippningen och rensa rabatterna imorgon. Fast just nu har jag träningsvärk från topp till tå, värsta träningspasset det här ju.  Imorgon har jag också 1000 jobbsaker som måste göras, för sedan har barnen studiedag och är lediga resten av veckan. Och för att underlätta lite i vardagen så var jag och beställde mig en ny robotgräsklippare. Förra strök ju med för ett par år sedan.
Så jag välkomnar denna nya karl in i trädgården 😉 Nu slipper jag klippa gräset mer.

1