- Jennys Matblogg - https://www.jennysmatblogg.nu -

SEMESTER HEMMA I SVERIGE

Hej
Just nu sitter jag i bilen på väg upp mot huvudstaden. Ska snart stanna till och äta lite frukost/lunch.
Det lilla man kan göra nu för att få Sverige att fortsätta rulla är att stödja restaurangägarna, detta genom att äta ute/alternativt beställa med sig Take away.  De flesta restaurangägare är så utsatta nu och behöver varenda beställning för att få det att gå runt. Så det är vad jag kommer göra även resten av veckan. Igår var jag & Nina i Nybro och käkade, väldigt trevlig lunchbreak och såklart för att gynna våra småföretagare. I helgen är vi som sagt i Stockholm, där vi bokat in restauranger, planerar fik – och så har vi bokat nytt hotell för denna gången. Följ mej på Instagram så kan ni se vilket det blev.
.

Och eftersom våra semesterplaner utomlands blev omkull svepta, så har vi roat oss med att boka flera trevliga utflykter/boende hemma i Sverige. Även här för att stötta, och såklart vill jag se upptäcka mer guldkorn här hemma. Bland annat har jag och H ett par spa-dagar inplanerat, sen har vi bokat en hel helg med Glamping för oss & barnen ( de är så taggade ) + vovve. Nu funderar jag på ännu mer ställen nära Kalmar / Öland – hemester är väldigt trevligt tycker jag. Att bara få komma iväg, äta gott, kanske spa:a och sedan ha en tjugo minuter hem. Hur smidigt?
.

Vi planerar att dra iväg en vecka med husbil, och upptäcka mer av vårt vackra land och trevliga campingplatser.
Där tar vi gärna emot tips, bästa /roligaste campingplatserna ( gärna med närhet till havet )
Vi kan tänka oss att åka ner mot Skåne, Västkusten men även uppåt landet.
Kom gärna med massa förslag!
.

Föresten jag har äntligen fått tummen ur- nu har jag anmält mig till blodgivare. Ska försöka få med mig H också. Han är dock väldigt spruträdd… Men vem är inte det? Min uppmaning till DIG, är att anmäl dig DU oxå. Det är blodbrist på många ställen i Sverige nu.
.

Pssst. andra saker du kan göra för att stödja nu. Ge bort presentkort på till frisören/ manikyr/ restauranger / butiker & hotell.
Som även kan lösas in till och efter sommaren <3

Kram på er.

7